Sule
Jah
Tühista
Sulge aken salvestamata

ARVE E-MAILILE

Lihtne. Mugav. Kiire.

Telli
Uudised
Viimased sündmused
Kõik
Tallinn
Maardu
Viimsi
Kose-Harjumaa
Keila
Lihula
Haapsalu
Sillamäe
Kohtla-Järve
Jõhvi
Narva
TV1000 Premiumi sünnipäev Tagasi
Kasuta võimalust! TV1000 Premium filmikanal on sünnipäeva puhul nähtav tasuta!
 
Filmikanal TV1000 Premium tähistab 15. aprillil oma 11. sünnipäeva ning selle puhul on Telia, Elisa, STV, Telset ja TVPlay Home klientidele 12-15. aprill TV1000 Premium nähtav täiesti tasuta.
 
Möödunud aastast alates on kanal nähtav ka HD kvaliteedis ning kanali auditoorium on suurenenud aastaga 15% jagu.
 
"Ainult filmidele pühendunud reklaamivaba telekanal TV1000 Premium on teleesilinastanud üheteistkümne aasta jooksul peaaegu 2000 erinevat filmi. TV1000 Premiumist leiab filme igale maitsele – täispikad filmid ja animatsioonid kõige pisematele: „Paddingtoni seiklused 2“, „Lego Batman Film“, „Käsna-Kalle Kantpüks“, väärtfilmid: „Kõiksuse teooria“, „Imelaps“, „Kogu Maailma Raha“ ja suured Hollywoodi kassahitid nagu „Võimatu missioon: Salajane rahvas“, „Kong: Pealuu saar“, „Mees rongis“, „Wonder Woman“. Kõik filmid on varustatud eestikeelsete subtiitritega ning täispikad animatsioonid ja laste-filmi on otseloomulikult eesti keeles," kommenteerib Martin Rungi, All Media Eesti partnersuhete juht.
 
Karl Anton, Telia Eesti televisiooni ja multimeedia valdkonna juht soovitab pakkumisest kindlasti osa võtta. "Sünnipäeva puhul on TV1000 Premiumi saatekava väga mitmekülgne ja pakub põnevat vaatamist. Telias saavad salvestusteenuse kasutajad kõiki TV1000 Premiumi filme ka järgi vaadata," kommenteerib ta.
 
Samuti loodab Toomas Ili, Elisa TV sisuhankejuht, et head pakkumist maha ei magata. "Elisal on suur rõõm pakkuda TV1000 Premiumi sünnipäeva puhul oma klientidele välja üks tõeline filminädalavahetus! Väsimatult kassahitte eetrisse paiskav TV1000 Premium, koos järelvaatamisega, on meie kaablivõrgu Elamuse ja Klassiku, ning üle õhu Elamuse klientidele vahemikus 12-15. aprill kättesaadav täiesti tasuta,“ sõnab ta.
 
"TV1000 Premium – see on üks parimaid reklaamivabasid filmikanaleid. Hästi valitud filmid ja multifilmid ületavad isegi kõige nõudlikumate klientide ootusi. Me soovitame seda kanalit alati oma klientidele, kes armastavad häid filme," kiidab Vladislav Jarantsev, STV arendusjuht laia filmivalikut.
 
Egle Saidla, TVPlay Home teeninduskvaliteedi juht lisab: "TV1000 Premium on meie klientide üks lemmikkanalitest! Iganädalased filmide esilinastused ja mitmekülgne valik häid filme ilma reklaamipausideta, on põhilised argumendid, miks seda filmikanalit armastatakse. TVPlay Home kliendid leiavad TV1000 Premium HD kanali positsioonilt 106."


 

11.04.2019
Info +372 635 6535
callsNotTarify
Tehniline tugi +372 7100 200
callsNotTarify
Küsimuste korral, palume kirjutada meile
est