Sule
Jah
Tühista
Sulge aken salvestamata

ARVE E-MAILILE

Lihtne. Mugav. Kiire.

Telli
Uudised
Viimased sündmused
Kõik
Tallinn
Maardu
Viimsi
Kose-Harjumaa
Keila
Lihula
Haapsalu
Sillamäe
Kohtla-Järve
Jõhvi
Narva
Lugupeetud kliendid! Tagasi

01.veebruaril 2014 jõustuvad Eestis uued Euroopa Liidu SEPA regulatsioonist lähtuvad kohustuslikud muudatused panganduses.

Kuna tänane Eestis kasutatav otsekorralduse teenus ei ole SEPA regulatsioonidega kooskõlas, siis asendatakse see e-arve teenusega, millele lisatakse e-arve püsimakse võimalus. Nii saavad maksjad ka edaspidi saabunud e-arved automaatselt maksmisele suunata.

Kui otsekorraldusteenuse kasutamisel saatsime kliendile arve ja pangale otsekorralduse maksenõude, siis edaspidi piisab vaid e-arve koostamisest ja esitamisest. Muudatus jõustub alates 1. veebruarist 2014. Panka saadetud e-arve alusel loob pank maksjale eeltäidetud maksekorralduse, mis läheb tasumisele e-arve püsimaksekorraldusega. E-arve lahendus saab toimida ka juhul, kui klient ei kasuta internetipanka. Sel juhul saadame panka e-arve, mis püsimaksekorraldusega tasutakse ning maksjale saadame info arve kohta muul kokkulepitud viisil, näiteks e-kirja või posti teel. Kuna tegemist on panga poolt pakutava teenusega, kehtestatakse ka panga poolt teenuse tariifid ja tingimused.

Kui Teil on seisuga 27.01.2014 kehtiv otsekorraldusteenus, ei pea Te e-arve püsimaksele üleminekuks ise midagi tegema. Aktiveerime antud teenuse koostöös pankadega.

Kui Te ei soovi otsekorraldust e-arve püsimaksega asendada, palume Teil pöörduda otsekorralduse lõpetamiseks oma panka hiljemalt 26.01.2014. Sellisel juhul saadame Teile arve jätkuvalt nagu seni, kuid automaatset arve tasumist pangas ei toimu.



01.12.2013
Info +372 635 6535
callsNotTarify
Tehniline tugi +372 7100 200
callsNotTarify
Küsimuste korral, palume kirjutada meile
est