Sule
Jah
Tühista
Sulge aken salvestamata

ARVE E-MAILILE

Lihtne. Mugav. Kiire.

Telli
Uudised
Viimased sündmused
Kõik
Tallinn
Maardu
Viimsi
Kose-Harjumaa
Keila
Lihula
Haapsalu
Sillamäe
Kohtla-Järve
Jõhvi
Narva
Lihula teenuste lõpetamisest Tagasi
Lugupeetud klient,
Teavitame Teid AS Telset teenuse lõpetamise asjaoludest Lihulas.

Lihula tänavavalgustuse rekonstrueerimine, mida rahastatakse  SA Keskkonnainvesteeringute Keskuse poolt ning koordineeritakse Lääneranna Vallavalitsuse  poolt, ei allu ehitusseadustiku alusel ehitusloa kohustusele mille tõttu ei ole taristu ühiskasutamisse andmine kohustuslik.

Lääneranna Vallavalitsus on sõlminud töövõtjatega ehitustöövõtu lepingud ehitusprojektide alusel tähtajaliselt ja määratletud mahus. Keskkonnainvesteeringute Keskuse nõusolekul on võrguettevõtjatega, kes kooskõlastuste käigus oma tingimused on andnud, sõlmitud kaeviku ühiskasutuse kokkulepped tingimusel, et ühiskasutajad kannavad oma kulutused ise. Koostöölepped on sõlmitud enne töövõtulepingu sõlmimist, hilisem hankelepingu eseme muutmine ei ole riigihangete tingimuste kohaselt lubatud ja võib kaasa tuua soovimatuid tagajärgi. Lihula tänavavalgustuse rekonstrueerimise tööde lõpptähtaeg on detsember 2019.

Koostatud ehitusprojektist ei ole Vallavalitsus ametlikult teavitanud AS Telseti, mille tõttu ei osalenud  AS Telset projekteerimises ning ei saa edaspidi kasutada rajatavaid kaablikaevikuid oma kaablite paigaldamiseks ja seega ka pakkuda oma teenuseid Lihula elanikele.  

Vallavalitsuse vastusest AS Telseti pöördumisele selgub, et nende tõlgenduse järgi vastutab iga juriidiline isik vabaturu tingimuses ise oma majandustegevuse ja teenuse saajate ees võetud kohustuste eest ainuisikuliselt.

Antud olukorras, AS Telset teavitab, et seoses tehnilise võimaluste lõppemisega AS Telset lõpetab teenuste pakkumise Lihulas perioodil juuli-detsember 2019.  Teenused katkevad  järk-järgult, vastavalt ehitustööde ning sidekaablite demonteerimise kulgemisele.

Peale signaali katkemist palume Teid teavitada Telseti klienditeenindust õigeaegse lepingu lõpetamiseks ning lõpparve koostamiseks.  Samas palume Teid peale lepingu lõpetamist  tagastada renditud seadmed.

Vabandame tekkinud ebamugavuste pärast.

Lugupidamisega

Erik Reinaru  
AS Telset võrgu arenduse ja ehituse direktor
e-mail: erik.reinaru@telset.ee
 

01.06.2019
Info +372 635 6535
callsNotTarify
Tehniline tugi +372 7100 200
callsNotTarify
Küsimuste korral, palume kirjutada meile
est